Welcome, visitor! [ Register | Login

$0

Ambiant pvc-vloer voor elk budget

  • Street: voltastraat 4-25, 8013PM, Zwolle Netherlands
  • City: Netherlands
  • State: Netherlands
  • Country: New Zealand
  • Zip/Postal Code: 8013PM
  • Listed: March 18, 2023 6:27 am
  • Expires: 27 days, 20 hours
Ambivant pvc

Description

De Ambiant pvc-vloeren zijn geschikt voor iedereen in elke situatie. Voor elk budget is er wel een Ambiant vloer voorhanden.

Van oudsher waren het vooral architecten en projectinrichters die Ambiant vloeren kochten voor vooruitstrevende projecten.

Het zijn namelijk bijzonder sterke, vlakke en vormvaste pvc-vloeren. Ze lenen zich uitstekend voor ruimtes die intensief belopen worden en zijn bovendien eenvoudig te onderhouden.

Door deze eigenschappen, samen met de steeds groter wordende collectie motieven en structuren, zijn de Ambiant pvc-vloeren steeds populairder geworden bij woonconsumenten en bedrijven.

Ook zij hebben inmiddels hun weg gevonden naar de kwaliteitsvloeren van Ambiant. In veel woningen en kantoren zijn de Ambiant pvc-vloeren inmiddels terug te vinden.

Bij PVC Totaal Parket in Zwolle kunt u terecht voor de uitgebreide collectie pvc-vloeren van Ambiant.

U kunt de vloeren bij ons uiteraard ook direct bestellen. Zo hebben we bijvoorbeeld vloeren met houtstructuren zoals Amazon, Optima en Residence

Deze vloeren zijn door de steeds beter wordende scantechnieken verbluffend realistisch en niet meer van echt te onderscheiden.

De planken zien eruit als echt hout, waarbij de nerf als het ware voelbaar is. Alle structuren zijn in diverse kleuren leverbaar. Die keuze is uiteraard helemaal aan u.

Naast de pvc-vloeren die als een echt houten vloer ogen, zijn er ook Ambiant pvc-vloeren met bijvoorbeeld de tegelstructuur Concrete. De platen van dit type vloer zijn rondom afgeschuind.

Dat geeft ze een authentieke uitstraling waardoor het net lijkt alsof het echte tegels zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Ambiant pvc-vloeren of wilt u advies over het leggen – of laten leggen – van deze vloeren?

Neem dan gerust contact op met de specialisten van PVC Totaal Parket. Wij informeren u er graag over. Wist u bijvoorbeeld dat u prima een vloerverwarming onder de pvc-vloer kunt aanleggen?

 

Website: – https://www.pvctotaalparket.nl/

Contact mail: – [email protected]

Bel: – 31649970410

 

 

No Tags

6 total views, 1 today

  

Listing ID: 524641559e57daf6

Report problem

Processing your request, Please wait....
Si prega di attivare i Javascript! / Please turn on Javascript!

Javaskripta ko calu karem! / Bitte schalten Sie Javascript!

S'il vous plaît activer Javascript! / Por favor, active Javascript!

Qing dakai JavaScript! / Qing dakai JavaScript!

Пожалуйста включите JavaScript! / Silakan aktifkan Javascript!